Skip to main content

SKINI "Pi Network" APLIKACIJU

Prva kriptovaluta Pi Network 
koju možeš koristiti (rudariti-kopati) na telefonu. Instaliraj je, registruj se, koristi pozivni kod: 
da se registruješ i počni ZARAĐIVATI.
Skini Pi Network:
Ako ti se ne otvori Google ili App Store nakon klika na ikonicu, otvori je ručno i 
potraži "Pi Network":

POTRAŽI NA GOOGLE PLAY "Pi Network"

POTRAŽI NA APP STORE "Pi Network"


Pi je nova kriptovaluta za nas obične, svakodnevne ljude koju možemo „dobiti“ (ili zaraditi) sa svog telefona.
Prva digitalna valuta koju je moguće BESPLATNO prikupljati putem vašeg mobilnog telefona!
Počnite da skupljate ovu kriptovalutu pomoću besplatne aplikacije koja ne troši vašu bateriju i resurse telefona!
Ova aplikacija vam omogućava da Pi zaradite vašim jednostavnim doprinosom Pi zajednici. Što više doprinosite, više zarađujete.
Pi Network pravi novu revoluciju u svijetu kriptovaluta. Sve ono što je bilo zahtjevno, skupo i komplikovano sada više nije! "Pi" nudi običnom čovjeku, sa prosječnim telefonom i prosječnim kompjuterom da "rudari" Pi-kriptovalutu.
BUDUĆNOST PI VALUTE

Možete li promijeniti koncept razmišljanja na način da je Pi zamišljen da BUDE novi digitalni novac, a ne da ga se mijenja za novac?
Što radite inače s novcem? Trošite ga. Tako ćete moći i Pi-jem u trgovinama. Ne vidim svrhu mijenjanja Pi-ja za fiat valute da biste opet za to nešto kupili kada ćete to moći direktno s ovom digitalnom valutom. 

Trenutno postoji preko 12 miliona korisnika postanite i vi dio tima Pi.


Najavljeno je od strane Core tima da cemo od iduce godine biti u Mainnet-u (najvjerovatnije) i da ce nam kopanje rudarenje biti prepolovljeno radi sigurnosti i validnosti Pi mreze sto znaci da cemo moci i u buduce da rudarimo i kopamo samo po nizim brzinama. Takodje ce Pi mreza izaci na trziste da bi bila izlistana na berzu i na razmjeni valuta.

Ljudi, svijet se mijenja. Nemojte da vas zadržavaju stari koncepti i uvjerenja da nešto treba napraviti samo na poznat i siguran način. 
Pi ne treba upoređivati niti s jednom kripto valutom jer većina njih su za trgovanje na kriptomjenjačnicama. Pi to nije. Uopšte nije tako zamišljen. A vjerovatno ce se i moci zamjeniti za uobicajeni novac!